Januari ’17

Magazine Dutch4Health, januari editie 2017.

Iedere maand brengen wij een online fitness magazine uit met daarin vele inspirerende verhalen. Wij willen hierbij alle personen bedanken die een stukje ingestuurd hebben, jullie zijn stuk voor stuk toppers. Daarnaast willen wij de nieuwe en vaste lezers bedanken, zonder jullie stukjes zou dit magazine geen succes kunnen worden!

Heb jij ook een transformatie ondergaan, kun jij de lezers boeien met een informatief stukje óf kun jij lekker koken en lijkt je het leuk om een recept te delen? Stuur dan een mail naar Info@dutch4health.nl en dan gaan we er volgende maand weer wat moois van maken.

Dit artikel is gesponsord door:

Veel leesplezier en vergeet ons niet te volgen op Instagram & Facebook. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe content die wij via Niels.to plaatsen.

Wil jij meer weten over een bepaald onderwerp óf heb je tips/tops voor ons? Laat het vooral weten in een reactie onder deze blog. Heb jij nou een vriend(in) die super goed bezig is en en een mooi verhaal te vertellen heeft? Stuur zijn/haar naam + contactgegevens door via het contactformulier en wie weet lees je het volgende maand in de nieuwe editie!

Bedankt voor het lezen van het magazine en we zien je graag volgende maand terug bij de nieuwe editie van de Dutch4Health.

Vraag hier je persoonlijke schema aan