Supplementen die ik gebruik

Mijn favoriete supplementen

Het product wat standaard in mijn sporttas zit, zijn de Body & Fit BCAA pure caps. Je moet misschien even wennen aan het slikken van de pillen maar het voordeel is dat je ze gewoon altijd in je tas kan laten zitten. Jij vergeet toch ook wel eens een shake of banaan mee te nemen? Dit is dan een super goede oplossing. Je kan de pillen zowel voor of na je training innemen. Ik neem ze meestal na mijn training maar als ik géén pre-workout neem dan neem ik ze ook voor mijn training in.

Naast de BCAA caps gebruik ik regelmatig:
  • Pre-workout (C4, assault óf een zelf samengestelde pre)
  • Creatine
  • Whey eiwitten, vooral door de havermout ‘s ochtends
  • Omega 3
  • Pindapasta, dit is geen supplement maar wel verslavend lekker!

Hoge kortingen bij Body & Fit

Zit jij zonder supplementen óf ben jij benieuwd welke producten ik wekelijks tot mij neem? Dan komt deze blog precies op het juiste moment. Body en Fit heeft namelijk een paar minuten geleden de weekend madness online gegooid en dit wil je niet missen!

Regelmatig verschijnen er mooie acties op de site van Body en Fit maar de actie die nu online staat is toch wel mijn favoriet. Je ontvangt namelijk 11% korting over de gehele webshop (A merk & eigen merk). Kun je niet meer wachten om te bestellen? Klik dan op de onderstaand banner.

(inmiddels is deze actie afgelopen maar er staan genoeg nieuwe acties online die het totaal bedrag flink kunnen drukken.)

 

Vraag hier je persoonlijke schema aan