SUCCESVERHAAL: Melissa Vendrig

SUCCESVERHAAL: Melissa Vendrig

Melissa heeft 8 weken lang gebruik gemaakt van ons voedingsschema inclusief coaching, waarbij zij onwijs mooie resultaten heeft behaald. Benieuwd naar hoe zij de Dutch4Health Coaching ervaarde? Lees snel verder!

Na een rug blessure van een half jaar mocht ik niets meer doen wat te maken had met sporten. Omdat alles ‘opnieuw’ aangeleerd en gevormd moest worden qua houding en stabiliteit, is het helemaal mis gegaan bij mij. Ik was gefrustreerd doordat ik niet meer kon sporten en hierdoor kreeg ik heftige eetbuien en at ik alleen nog maar ongezond.

Ik zat bijna weer op mijn oude gewicht 80KG en het knopje moest weer om. Toen ik weer rustig mocht begonnen met sporten, onder begeleiding van de fysio, ben ik zelf 10KG afgevallen door op gevoel te eten. Ik wist ongeveer wel wat ik moest eten, maar qua verhoudingen had ik geen idee. Op een gegeven moment viel ik niet meer af en kwam ik een tijdje stil te staan. Ik verloor geen gewicht, geen vet en er kwam ook geen spiermassa bij. Dit demotiveerde mij enorm.

Dit artikel is gesponsord door:

‘Toen ik zag dat Carmen & Kjell ook voedingsschema’s maakte, besefte ik me dat dit wel eens iets voor mij kon zijn!’

Ik wist dat als hier niets aan zou veranderen, ik alleen maar gedemotiveerder zou raken en dat ik hierdoor snel weer terug zou vallen. Ik wist dat er meer in zat. Het was me al eens eerder gelukt, dus waarom nu niet? Al een enige tijd volgde ik Carmen & Kjell via Dutch4Health. Zij motiveerde mij al een enige tijd en toen ik zag dat zij ook voeding- en trainingsschema’s maakte, besefte ik me dat dit wel eens iets voor mij kon zijn.

Ik stuurde een mailtje naar Carmen, die mij vertelde dat mijn eetpatroon al vrij gebalanceerd was, alleen dat mijn verhoudingen qua macro nutriënten niet helemaal juist waren. Ik wilde toch graag een voedingsschema hebben, omdat ik wat meer variatie wilde qua eten.

‘Ik mocht zelfs een cheat-maaltijd toepassen. Dit had ik mijzelf langere tijd verboden.’

Op 29 juni 2017 ben ik begonnen met het voedingsschema en al snel had ik door dat dit ging werken voor mij. Ik mocht zelfs 1x in de week een cheat-maaltijd toe passen! Ik had mijzelf dit langere tijd verboden, omdat ik van mening was dat het me juist tegen zou gaan werken. Toen ik besefte dat dit niet zo was, kon ik er ook echt van genieten. Na een paar dagen volgen van het voedingsschema had ik al geen opgezette buik meer en ik voelde me al een stuk energieker, dit motiveerde mij enorm en gaf me een boost om door te gaan.

Na de eerste 4 weken zou ik een update geven over hoe het ging en wat ik al kwijt was qua kilo’s en vet. Ik was in totaal al 3kg kwijt & 2% vet**. Na een lange tijd stil te hebben gestaan, geeft dit je wel extra motivatie! Ze vertelde hoe trots ze al was op wat ik nu al heb bereikt, dus dat gaf me nog meer motivatie. Na 8 weken hadden we weer een update en vertelde ik dat ik al 5kg kwijt was & 3% vet**. Ook hadden we de foto’s vergeleken en naast elkaar gezet van 8 weken geleden en nu. Je zag een duidelijk verschil, hier was ik zo blij om!

‘Ik wil graag naar de 63 kilo. Maar ik weet zeker dat dit mij gaat lukken.’

Ik voel me al een stuk gelukkiger en zit veel beter in me vel. Ik wil Carmen & Kjell ontzettend bedanken voor hun moeite en motivatie. Ik ga ondertussen gewoon nog even door met het schema, omdat ik graag terug wil naar de 63kg, maar door hun weet ik dat het me gaat lukken!!

Veel liefs, Melissa Vendrig

** – De vetpercentage metingen zijn gedaan met een weegschaal inclusief vetpercentage meting. Deze weegschalen geven GEEN accurate metingen betreft vetpercentage. Bovengenoemde getallen kunnen dus afwijken van de waarheid (waarschijnlijk is de daling groter, wanneer er gemeten zou zijn met een huidplooimeting).

Ook een persoonlijk voeding- en of trainingsschema? Stuur een mailtje naar info@dutch4health.nl!

Vraag hier je persoonlijke schema aan