Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Kjell & Carmen, sinds 2013 een #FitCouple en founders van het Dutch4Health magazine. Na groot succes van het magazine zijn wij samen deze blog begonnen om onze passie voor fitness & voeding nog uitgebreider met jullie te kunnen delen.

We zullen ons even voorstellen:

Foto 18-04-16 18 57 11 Ik ben Carmen, 22 jaar oud en ik woon in Elburg. Ondertussen ben ik ongeveer 2,5 jaar fanatiek bezig met fitness & een gezond voedingspatroon. Door de jaren heen is mijn interesse in Voeding & Fitness erg gegroeid, dus heb ik vorig jaar besloten om een thuisstudie Gewichtsconsulente/Voedingsleer te gaan volgen en de cursus Fitness Trainer A te volgen. Ondertussen heb ik mijn Fitness Trainer diploma gehaald en is mijn studie Gewichtsconsulente/Voedingsleer voltooid. Binnenkort zou ik graag mijn Fitness Trainer B willen halen en nog een cursus Sport & Voeding willen doen. Later hoop ik hier natuurlijk mijn werk van te mogen maken, zoals in de sportschool of misschien een eigen gewichtsconsulente praktijk!

Ik vind het heel erg leuk om mijn passie voor voeding & fitness te delen via mijn eigen blog en mijn Instagram pagina (@carmenketelaar). Ik hoop dat ik jullie mag inspireren met mijn persoonlijke verhalen en mag motiveren met mijn enthousiasme en liefde voor sport & voeding!

Veel liefs, Carmen.

 

 

 

Foto 18-04-16 19 04 46

Ik ben Kjell, 21 jaar oud en ook ik woon in Elburg, alleen studeer ik in Groningen. Hier zit ik ook op kamers. Ik heb eerst de opleiding Sport & Bewegen gevolgd in Zwolle en nu studeer ik Sport, Gezondheid en Management in Groningen. Vanaf kleins af aan heb ik altijd al op tennis gezeten en vanaf mijn 15e ben ik fanatiek bezig met fitness. Ik moest helaas stoppen met tennis door een tennis-arm, maar ik vind het nog altijd een hele mooie sport! Ik ben begonnen met fitness in de sportschool van mijn vader, ABC Fitness en hier is mijn passie voor ontstaan en groter geworden. Begin 2018 ben ik mijn eigen PT bedrijf gestart. Ik vind dit super tof om te doen en ik hoop dat ik hierbij veel personen naar een gezondere leefstijl mag coachen. Neem een kijkje op: personal training Kjell4fit.

In oktober 2015 ben ik begonnen met het ontwerpen van het Dutch4Health magazine. Ook ik heb een eigen instagram waar ik regelmatig mijn foto’s en tips deel. Je kan mij volgens onder de Instagram naam (@kjell4fit). Naast mijn ervaringen vind ik het heel interessant om mijn kennis van mijn studies ook te verwerken in blogs, waardoor het hele informatieve blogs worden.

Ik hoop dat je het leuk vind om de blogs te lezen op de website van Dutch4Health!

Sportieve groetjes, Kjell.

Vraag hier je persoonlijke schema aan