Pancakes met Body & Fit Syrup

ONTBIJT-LUNCH:

Happy #PancakeSunday! Pannenkoekjes zijn heerlijk om mee te ontbijten, vooral op een lekkere lazy sunday als vandaag. In deze blog deze wij een recept van makkelijke & gezonde pannenkoekjes, die perfect zijn voor jouw zondag ochtend!

Wat heb je nodig?
Protein Pancake Mix van Body & Fit (klik op de banner)
Water
Een koekenpan
Een shakebeker
Body & Fit zero calorie Syrup
Toppings naar keuze (ik gebruikte banaan, frambozen & kwark)

Dit artikel is gesponsord door:

Wat moet je doen?
1. Pak een shake beker en meng hierin water met de Body & Fit Protein Pancake mix (1 scoop + 25 ml water – 2 scoops 50 ml water enzovoort).
Ik kies er voor om de Protein Pancake Mix te gebruiken. Hier hoef je verder geen eieren of melk aan toe te voegen, deze mix kun je gewoon aanmaken met water.
2. Zet een kleine koekenpan op het vuur en verhit deze. Je kunt eventueel de Smart Cooking Spray gebruiken als je graag de pan iets vetter wil hebben.
3. Giet nu de pannenkoeken mix in de koekenpan. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goud-bruin. Je kunt de pannenkoeken zo groot maken als je wil. Maak een aantal kleintjes, of wellicht meerdere grote pannenkoekjes.
4. Wanneer de pannenkoekjes klaar zijn kun je met de topping beginnen. Ik kies er vaak voor om banaan & kwark te gebruiken voor de topping. Om wat kleur aan het geheel toe te voegen gebruik ik vaak nog wat framboosjes & kaneel. Maak het af met de heerlijke Body & Fit Syrup en voilá!

De zero calorie Syrup is heerlijk om te gebruiken bij pannenkoekjes, maar je kunt dit ook prima door de kwark doen bijvoorbeeld. Deze Syrup bevat geen calorieën, geen suikers (wel zoetstoffen) en is beschikbaar in verschillende smaken. Ook bestellen? Klik op de banner hieronder!

Eet smakelijk.

Liefs, Carmen.

Vraag hier je persoonlijke schema aan