Top 10 – Body & Fit Producten


Beide zijn wij groot fan van Body & Fit Shop en shoppen wij hier regelmatig voor supplementen en lekkere tussendoortjes. In deze blog delen wij onze Top 10, favoriete Body & Fit Producten!

Wil jij ook bestellen? Klik dan op de banner onder of boven aan deze blog – je wordt direct doorverbonden naar de website! 

Dit artikel is gesponsord door:

1. Naturel Pindapasta
Natuurlijk. Deze moet en zal op nummer 1 staan. De naturel pindapasta is gewoon de lekkerste pindapasta die er bestaat en waarschijnlijk ook de enige pindapasta die je later in ons huis zal zien staan. Lekker voor op de boterham, maar ook wel eens leuk om de pot gewoon uit te lepelen. Waarom ook niet.

2. Body & Fit Creatine
Voor de echte krachtsporters onder ons, kun je dit ook wel eens proberen! Creatine is een stofje dat ons lichaam zelf ook maakt en wat kan helpen om sportprestaties te verbeteren. Ook kan creatine helpen om spiergroei te bevorderen. Mocht je dus aan het bulken zijn en echt aan het trainen zijn voor spiergroei, probeer deze topper eens.

3. Whey Isolaat XP
Whey Isolaat XP is een eiwit poeder wat veel hoogwaardige eiwitten uit zuivel bevat. Naast het hoge eiwit gehalte, bevat Whey Isolaat XP weinig koolhydraten en vetten. Prima als toevoeging op je voeding als je wat meer eiwitten nodig hebt!

4. ZMA capsules
Beide gebruiken wij de ZMA capsules dagelijks. ZMA bevat zink, magnesium en vitamine B6 wat kan helpen het herstel van de spieren te bevorderen. Daarnaast hebben bovenstaande mineralen (zink + magnesium) en vitamine B6 elk weer hun eigen voordelen, voor bijvoorbeeld het eiwitherstel, maar ook de hormoonbalans en de afbraak van de macro nutriënten wordt bevorderd. Wij nemen voor het slapen gaan, elk 1 capsule. Je slaapt er heerlijk van en wordt ook echt uitgerust wakker!

5. Multi Men / Multi Women
Vitamine pillen voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften per geslacht en zijn een prima aanvulling op de voeding. Mocht je ergens een tekort hebben in bepaalde vitamines, zijn deze dus absoluut wel het proberen waard.

6. Smart Bars
Op zoek naar een lekker en verantwoord tussendoortje? Probeer de smart bars dan eens! Deze reepjes zijn hoog in eiwitten en vrij laag in koolhydraten. Het vetgehalte is vrij normaal, ongeveer 7 gram per reepje. De smaak kokosnoot is echt heerlijk, maar ons kun je ook best wakker maken voor de andere smaken hoor. Een heerlijk tussendoortje en een prima aanvulling op een gezond voedingspatroon.

7. Lijnzaad
Elke ochtend doen wij één eetlepel lijnzaad door onze havermout. Lijnzaad is een ‘superfood’ wat veel Omega 3 en veel vezels bevat. Omega 3 is een essentieel vetzuur, wat ons lichaam nodig heeft. Dit kun je halen uit bijvoorbeeld vette vis, maar dus ook uit lijnzaad. Lekker door je havermout, maar ook door je smoothie of kwark!

8. Clean Protein Bars
Carmen haar favoriete reepjes. De Clean Protein bars zijn echt heerlijk en hier kun je oprecht van genieten wanneer je een avondje op de bank zit. De reep is ook vrij laag in koolhydraten en vetten, maar hoog in eiwitten. Onze favoriete smaak is de Cookie Dough Almond, maar de normale Cookie Dough is ook om te smullen. Let wel op: In het begin moet je heel erg wennen aan de smaak (Carmen vond ze in het begin echt vies) maar wanneer je er meerdere hebt geproefd ben je verslaafd.

9. Superfood Pannenkoeken
De Superfood Pannenkoeken zijn echt heerlijk en top voor een zondagochtend! De mix bestaat uit speltmeel, havermoutmeel, boekweitmeel en amandelmeel. Een eitje toevoegen, wat water/melk toevoegen en bakken maar! Een heerlijk ontbijtje (of lunch, of avond eten) staat voor je klaar. Wij hebben de Superfood Pannenkoeken een tijdje terug getest en een recept voor jullie uitgeschreven. Deze vind je HIER.

10. Ultra Fine Oats
Wanneer je zin hebt om te bakken, gebruik de Ultra Fine Oats eens. Eigenlijk zijn Ultra Fine Oats gewoon havermoutmeel. Je kunt er dus lekker mee bakken, maar je kunt het bijvoorbeeld ook eens door je eiwit shake gooien. Wanneer je aan het bulken bent, zou je bijvoorbeeld op deze manier makkelijk wat extra koolhydraten binnen kunnen krijgen. Ultra Fine Oats is dus mooi makkelijk, voor verschillende dingen.

Dit waren onze favoriete producten van Body & Fit Shop. Wil jij ook bestellen? Klik dan op de banner onder of boven aan deze blog – je wordt direct doorverbonden naar de website!

PS: Op Instagram & Facebook hebben we een leuke WIN ACTIE lopen met Body & Fit Shop, dus doe gerust mee als jij nog wel wat leuke en lekkere goodies kunt gebruiken!

Liefs, Carmen & Kjell

Vraag hier je persoonlijke schema aan