Basis Coaching Pakket

* Het basis coaching pakket kun je nog aanvragen t/m 1 juni. In september ga ik namelijk op wereldreis.

Naam:

E-mail:

Aanvraag:

Toelichting:

Wil jij begeleiding op zowel je voeding als training?

Indien je antwoord ja is, dan is dit pakket uitermate geschikt voor jou! Het Basis coaching Pakket bevat namelijk alle handvatten die nodig zijn om jouw doelstelling(en) te behalen. Wanneer jij serieus bezig wil gaan met voeding & sport, is het heel belangrijk dat je deze twee componenten goed op elkaar af stemt.

Wat kun je verwachten?

Wanneer jij voor een coaching pakket bij Dutch4Health kiest, krijg je van een uitgebreide intake lijst opgestuurd. Deze lijst bestaat uit een aantal algemene vragen, maar uiteraard ook uit voeding- en trainingsvragen. Nadat deze is ingevuld ga ik voor jou aan de slag. Je krijgt vervolgens twee uitgebreide documenten met daarin jouw persoonlijke voeding- en trainingsschema.

Het voedingsschema bestaat uit 6 volledig ingevulde dagen op basis van jouw caloriedoel. Deze dagen zijn verschillend van elkaar. Aan variatie geen gebrek. Naast het voedingsschema ontvang je een uitgebreide variatielijst, persoonlijke op- en aanmerkingen en een overzicht met vitamines en mineralen.

Het trainingsschema bevat het aantal trainingsdagen wat jij van tevoren aangeeft. Aan de hand van jouw voorkeur, kijk ik welk type trainingsschema het beste bij jouw doel en jouw tijd past. Alle oefeningen zijn uitgewerkt (ook visueel aanwezig in een Excel bestand) en je ziet precies hoeveel sets en herhalingen je moet uitvoeren. Je kan de trainingsprogressie ook gemakkelijk bijhouden in het Excel bestand.

Uiteindelijk ben jij degene die aan de slag gaat, dus het is belangrijk dat je volledig gemotiveerd bent en je voor de volle 100% in zet.

Levensstijl

Mijn doel tijdens de coaching is om zo veel mogelijk bij de oude patronen te blijven. Als jij per sé een stukje chocolade wil dan ben ik niet de boeman die dit expres uit je schema laat. Ik ben van mening dat je zo nu en dan moet kunnen genieten om het langdurig vol te kunnen houden. Uiteraard is het aan jou en mij om en balans hierin te vinden. Het zal soms namelijk best lastig zijn… Uiteindelijk is dit het allemaal waard!

fitness schema

Vraag hier je persoonlijke schema aan