Upperbody training routine

Upper lower split

Heb jij inspiratie nodig om je bovenlichaam in één training af te matten? In deze video laat ik mijn upperbody training zien. In mijn huidige trainingsschema heb ik 3 upper en 2 lowerbody trainingen verwerkt, de onderstaande video is hier één dag van. Binnenkort zal ik mijn lowerbody video filmen, Abonneer je via deze link op ons YouTube kanaal als je hier van op de hoogte wil blijven.. Ben je benieuwd hoe mijn vorige upper-lower split eruit zag? Het schema vind je hier: upper lower split routine.

Dit artikel is gesponsord door:

Fouten

De meeste mensen die een upper lower split gebruiken maken over het algemeen de zelfde fouten. De volgende fouten zie ik regelmatig terug komen bij mensen die ik begeleid in de sportschool:

  1. Teveel oefeningen en sets per spiergroep. In deze blog kun je zien hoeveel sets je +- per week moet verrichten;
  2. Teveel isolatie oefeningen en deze ook nog eens voor de compound oefeningen plaatsen;
  3. Twee identieke trainingen plannen. De basis kun je prima hetzelfde houden maar begin de eerste dag eens met een squat en de andere dag met een deadlift. Ook kun je tijdens de eerste training de focus leggen op de bovenkant van de borst door incline te benchen en de andere dag flat te benchen. Dit zijn maar enkele voorbeelden;
  4. Veel te lang trainen omdat alles in één training moet worden gepropt;
  5. Teveel arm oefeningen toevoegen aan je upperbody trainingen. Ik doe max 2 á 3 arm oefeningen verdeeld over de week. Je armen werken namelijk genoeg mee tijdens de compound oefeningen.

Persoonlijk trainingsschema

Mocht je er zelf nou niet helemaal uitkomen bij het maken van je trainingsschema dan heb ik hier nog een aantal tips staan om je eigen trainingsschema op te stellen. Uiteraard wil ik je ook graag helpen, ik bied namelijk voor een kleine prijs een op maat gemaakt trainingsschema aan dat volledig is afgestemd op je eigen doelen, beschikbaarheid en voorkeuren. Mocht je interesse hebben? Op deze pagina kun je de informatie vinden over deze trainingsschema’s.

 

 

Vraag hier je persoonlijke schema aan