Voedingsschema

  Naam:

  E-mail:

  Toelichting:

  Waarom is dit schema geschikt voor jou?

  Voeding is essentieel voor welk doel dan ook. Wil jij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag om een persoonlijk voedingsschema op te stellen. Hieronder is te zien wat voeding met je kan doen. Tijdens deze periode ben ik hetzelfde blijven trainen maar door mijn lichte energietekort kwamen mijn spieren nog beter naar voren. Op deze foto’s is maar weer te zien wat voor belangrijke factor voeding speelt in het gehele traject.

  Hier vind je andere succesverhalen van Dutch4Health klanten.

  Wat kun je verwachten?

  Voor een eenmalig bedrag maak ik een persoonlijk voedingsschema voor jou. Dit schema sluit volledig aan op jouw wensen, doelen en favoriete voedingsproducten. Ik raad het aan om het voedingsschema te gebruiken voor een periode van 8 weken. Na deze periode is het verstandig om weer wat meer op gevoel te gaan eten. Uiteraard rekening houdend met wat je in de 8 weken hebt geleerd. Het is namelijk niet de bedoeling om een voedingsschema (dieet) voor de rest van je leven vast te houden. Uiteindelijk wil je het onderdeel laten worden van je levensstijl.

  Inhoud van het schema

  Een voedingspatroon is erg persoonlijk. Daarom vind ik het belangrijk dat we een schema voor jou op kunnen stellen waar jij je prettig bij voelt en wat ook goed vol te houden is. In de intakelijst kun jij daarom jouw wensen qua producten en aantal maaltijden aangeven. Hier houden wij rekening mee tijdens het opstellen van het voedingsschema. Wij streven er naar om van het voedingsschema, een leefstijl te kunnen maken.

  Macro nutriënten

  Aan de hand van jouw persoonlijke lichaamsgegevens berekenen ik hoeveel calorieën je nodig hebt voor het behalen van jouw doel. Ook kijk ik wat de juiste verhouding in koolhydraten, eiwitten en vetten (macro nutriënten) is. Als je zelf al wat meer inzicht wil krijgen in je macro nutriënten dan kan ik het aanraden om je voeding een paar dagen bij te houden in een applicatie zoals Myfitnesspal.

  Variatie

  Het voedingsschema bestaat uit 6 volledig ingevulde dagen. De 7e dag is een zelfstandige dag. Op deze dag mag je zelf bepalen wat je eet. Naast het voedingsschema ontvang je een uitgebreide variatielijst, waarin je de mogelijkheid hebt om producten te wisselen, indien hier behoefte aan is. Verwacht dus niet dat je iedere week een ander schema krijgt! Hier is de prijs niet op ingesteld.

  voedingsschema

  Vraag hier je persoonlijke schema aan