Het succesverhaal van Niek de Pau

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Niek en ben 19 jaar oud. Ik heb net mijn diploma behaald op het mbo en ga hierna verder studeren bij Defensie. Naast het fitnessen voetbal ik bij de club op het dorp. Dit probeer ik zo goed mogelijk te combineren met fitness.

Vroeger was ik heel onzeker over mijn lichaam. Ik besloot lid te worden bij de Basic-Fit in Goes. De eerste maanden toen ik naar de sportschool ging, wist ik niet echt wat ik aan het doen was. Ik deed maar wat oefeningen en keek niet naar het gewicht, herhalingen en setjes. Na wat research te doen op het internet kwam daar wel verandering in. Toch beviel me het niet en zag ik na een paar maanden weinig

Dit artikel is gesponsord door:

Wat hebben de schema’s mij gebracht?

Daarna ben ik Kjell tegen gekomen via internet en heb ik bij hem een trainingsschema aangeschaft. Ik merkte dat zijn trainingen veel effectiever waren en dat pakte mijn lichaam goed op. Ik werd snel sterker en trainde met een gericht doel. Tot op heden gebruik ik nog steeds voedings/trainingsschema’s bij Kjell, wat mij heel erg goed bevalt. Ik sport nu wekelijks zo’n 5 keer in de week en probeer daartussen ook nog te voetballen. Ik fitness nu al zo’n 1,5 jaar, maar met een echt trainings/voedingsschema train ik ongeveer een jaartje fanatiek. Deze periode heb ik ook in de cut gezeten om wat lager te gaan in mijn vetpercentage en dat is in mijn inzicht goed gelukt.

Het fitnessen heeft mij heel erg gemotiveerd en mijn onzekerheid is weg. Ik vind het nu zelfs leuk om te fitnessen en zie er elke keer weer een nieuwe uitdaging in, door te verhogen in gewichten. Daarom raad ik mensen zeker aan om te gaan sporten en niet thuis te blijven zitten. Ik ben een stuk zekerder geworden over mijn lichaam en uitvoering. Daarnaast ben ik veel sterker geworden, wat ook mijn doel was.  Ik ga zeker verder met fitnessen en kijk over een maand weer hoe ik dit kan combineren met het werk bij Defensie. Natuurlijk heb ik ook een foto gemaakt wanneer ik begon met fitnessen. Ik heb even een foto van nu en toen naast elkaar gezet en dan krijg je dit resultaat waar ik best trots op ben:

Vraag hier jouw eigen schema’s aan!

Niek de Pau

Vraag hier je persoonlijke schema aan