Review Body & Fit kruiden

Foto 30-07-16 17 35 54

Hebben jullie de nieuwe Body & Fit kruiden al gezien? Ik was erg blij toen ik zag dat deze kruiden waren toegevoegd aan het assortiment! Ik was namelijk al lange tijd opzoek naar een mix van kruiden die ik kan gebruiken voor het preppen van mijn maaltijden. Ik vind het namelijk erg lekker om tijdens de lunch een bakje warm eten klaar te maken wat dan ook niet te veel tijd in beslag neemt. Normaal gesproken marineerde ik mijn kip vaak met knoflook, zout en kip kruiden van de supermarkt maar na een tijdje ben je daar ook wel op uit gekeken. In dit pakket zitten een aantal heerlijke kruiden waarmee je net wat meer kunt variëren. Per verpakking staat aangegeven wat je er mee kunt marineren. De BBQ & Grill kun je bijvoorbeeld heerlijk over je steak strooien en de piri piri is erg geschikt voor de kip. Daarnaast staat er nog een afbeelding van een vis en maiskolf bij. Smaak is natuurlijk heel persoonlijk en dus is het best lastig om te zeggen welke het lekkerste is. Mijn voorkeur gaat uit naar de crazy cajun omdat ik deze erg lekker vind voor over de kip. De piri piri hebben we gebruikt voor dit recept en ja, de naam maakt het waar. ERUGG pittig haha. Goed voor de stofwisseling zullen we maar zeggen!

Dit artikel is gesponsord door:

Niet iedereen is fan van een sausje en daarom is het ideaal om je maaltijd klaar te maken met deze kruiden. Mijn tip om je kip iets meer smaak te geven, marineer je filet eerst in een vleugje olijfolie met de desbetreffende kruiden.

Ik heb ze nu allemaal getest en hier komt mijn favorietenlijst:

  1. Crazy cajun
  2. BBQ & grill
  3. Dark roast
  4. Piri piri
  5. Oriëntal rub
  6. Garlic & pepper

Foto 30-07-16 17 37 30

Nu nog even een klein nieuwtje, ik heb namelijk een nieuwe tattoo:D Ik zat er al een jaar aan te denken want ik ben nou eenmaal iemand die soms wat langer twijfelt dan een gemiddeld mens. In dit geval was het natuurlijk wel erg belangrijk om er goed over na te denken. In eerste instantie heeft mijn vader en daarna mijn zusje een ander ontwerp van deze tattoo laten zetten waarvoor de K voor mij staat, de N voor mijn zusje en in haar geval mijn vader, de M voor mijn broertje en de I voor mijn moeder. Deze tattoo wilde ik eigenlijk ook maar dan met een eigen twist. Mijn vader begint gelukkig ook met een N dus ik hoefde de letters niet aan te passen. Ik wilde mijn passie er alleen aan verbinden. Daarom heb ik een dumbell ontworpen waarin de letters doorliepen. Ik heb hem zelf ontworpen en is bij de tattoo shop iets bijgesteld en ben erg blij hoe hij er uiteindelijk is uitgekomen. PS: op de I staat een 4tje, dit is mijn lucky nummer en mijn geboorte dag^^. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden, zo niet.. jammer dan want ik vind het wel awesome haha!

Wil jij deze kruiden ook toevoegen aan je kook assortiment? Bestel ze via onderstaande banner.

Vraag hier je persoonlijke schema aan