Shoppen bij de Decathlon

Waar denk ik aan bij de Decatlon?

Als ik aan de Decathlon denk, dan denk ik aan de nostalgische kampeer vakanties in Frankrijk. Je ging met het hele gezin naar een grote supermarkt en daarna door naar de gigantische Decathlon. Het was een soort uitje want ja… je bent nou eenmaal niet met een uurtje klaar. Het is namelijk enorm groot! Het is eigenlijk een soort pretpark onder de sportwinkels, ze hebben er zowat alles! Het was dus wel weer even leuk om een kijkje te nemen, dit keer een stuk dichterbij huis. Mijn vader moest een snorkelmasker halen (zie afbeelding), mocht je nog op vakantie gaan? Dit is echt een geniale uitvinding, je kan namelijk gewoon door je neus ademen. Een uitkomst voor vele denk ik, voor mij wel in ieder geval.

big_c897a0d5d7e64456986575e952141a81

Dit artikel is gesponsord door:

Immens groot

Als je de winkel binnen loopt dan weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen… Voor mij was het dit keer wat makkelijker. Ik kwam vooral voor de fitness afdeling en dan met name de fitness broeken. Al mijn korte broeken zijn aan vervanging toe dus ik vond het wel tijd worden om wat nieuws uit te zoeken. De reden dat ik naar de Decathlon ging is dat de prijs-kwaliteit verhouding van het eigen merk erg goed is. Voor een paar euro heb je al een prima broekje of shirtje! Er is een diversiteit aan producten beschikbaar van zowel het eigen merk als de overige A merken zoals Nike en Adidas. Na mijn mening mogen er nog wel iets meer A merken in het assortiment maar daar betaal je natuurlijk ook meteen het driedubbele voor en de winkel maakt hier nou eenmaal minder winst op.

Decathlon

Mocht je nou ook nog wat nieuws nodig hebben?

Neem dan een kijkje op de site via deze link óf breng een bezoekje aan een van de winkels. Op de afbeelding van de blog draag ik het eigen fitness merk ´Domyos´. Beide kleding stukken heb ik gekocht in de maat M. De broekjes zijn ideaal tijdens je been trainingen, je kunt de pomp perfect waarnemen.

 

Vraag hier je persoonlijke schema aan