Hunkemöller Doutzen Stories

Doutzen Collectie 728x90

Als Hunkemöller Ambassador zijne, heb ik vaak de eer om de sportcollectie van Hunkemöller uit te testen en hier mijn mening over te geven. Benieuwd naar de Doutzen Sports Collectie? Lees snel verder & scroll even naar onderen voor foto’s!

Uitstraling
Stoer. Strak. Sexy. Dat is hoe ik de nieuwe sport collectie van Doutzen zou omschrijven. De kleuren die voornamelijk voor deze collectie gebruikt zijn zijn zwart & grijs, met hier en daar wat kleur of een stoer detail. Voor deze collectie mocht ik de Doutzen Sports Gloss Legging, de Freestyler Sport BH, de Sports Bikini & de Hoodie uit proberen.

Dit artikel is gesponsord door:

Doutzen Gloss Legging & de Freestyler Sport BH
De Gloss legging lijkt iets weg te hebben van een ‘leather look’ wat er in eerste instantie best wel heftig uit ziet, maar wanneer je hem aan hebt valt het super erg mee en geeft het juist een super stoere look! De legging is stretchy, wat natuurlijk heel fijn is tijdens het trainen. Doordat het ‘leather gedeelte’ ook bij de billen zit, schijnt hij niet door tijdens het squatten bijvoorbeeld. Ook zorgt de band rond de buik ervoor dat de legging op zijn plek blijft en niet af zakt.

De Freestyler Sport BH is absoluut mijn favoriet. Het is een totaal ander ontwerp dan de sport BH’s die we gewend zijn. De hals is niet laag ingesneden, maar komt vrij hoog tot de nek. Daarnaast zit er een soort van ‘gaas’ bij de borst, waardoor het ook een beetje sexy gemaakt wordt!

Sports Bikini
Van deze ben ik ook echt fan! De bikini heeft echt een onwijs leuk detail op de achterkant, namelijk een ritsje die in het midden van je rug loopt. Hier heb ik helaas geen foto van, maar de voorkant zegt al voldoende (scrol naar beneden voor foto’s). De bikini lijkt qua vorm iets op een sport BH, maar de maat valt ietsje kleiner uit. Ik draag een M in deze Bikini Top in plaats van een S, wat ik normaal gesproken draag. Het zelfde geldt voor de bottom, hier kun je beter ook een maatje groter van nemen.

Fitting
De pasvorm van de kleding is vrij normaal en kun je goed vergelijken met andere sport kleding merken. Wanneer je dus een S hebt in andere merken, kun je ook prima voor de S gaan in Doutzen Stories. Ik vind dat de kleding mooi aan sluit (leggings) en dat de sport BH voor genoeg ondersteuning zorgt en dat het je borsten niet ‘plat drukt’ maar gewoon gevormd houdt. Foto’s zien? Scrol even naar onderen!

Wil jij ook een item van de Doutzen Sports Collectie bestellen? Klik dan op onderstaande banner & shoppen maaarrrrr!

Liefs, Carmen

Sport

Foto’s gemaakt door Niké Schuurmans – klik HIER voor haar FaceBook Pagina. 

 

Vraag hier je persoonlijke schema aan